Behöver du hjälp med stubbfräsning?

Stubbfräsning innebär att bli av med stubbar som är i vägen. Du som vill ha hjälp med stubbfräsning, du kan vända dig till Svearb AB. Att fräsa bort stubbar måste göras med hjälp av en särskild maskin. Det är ett effektivt sätt att bli av med de stubbar som blir efter att träd har tagits bort. Att ha gamla stubbar i gräsmattan är inte särskilt kul, då de mest är i vägen. Genom att fräsa dem så blir de till spån och detta kan spridas ut i dina rabatter. Sedan är det bara att så nytt gräs där stubben stått.

Fräs bort dina stubbar

Det kan vara bra att boka stubbfräsning om du har gamla stubbar sedan innan som du vill få bort. Sedan är det så att om du har träd du vill bli av med först, så kan du få hjälp med detta med via Svearb AB. Deras tjänster består av:

  • Trädbeskärning
  • Trädfällning
  • Bortforsling
  • Flisning

Du kan alltså få bort de träd du inte längre vill ha kvar, samt att du sedan även kan bli av med de stubbar som blir. Det på ett mycket enkelt och smidigt sätt.

Få hjälp med dina träd på olika sätt

Du kanske har träd du inte vill bli av med utan vill spara. Dessa kan du få hjälp med att beskära samt även få bra råd kring hur du bäst sköter om dem. Hos Svearb AB finns det certifierade arborister som kan detta med träd och att vårda dem på rätt sätt.